Papusa zodiac Anne Geddes - Sagetator - Coperta

Papusa Bebe zodiac Anne Geddes - Sagetator - jucarie cadou, ideala pentru fetitele de toate varstele

În stoc (livrare imediată)
79,80 RON
Cantitate
  • Plăți securizate. Luăm în serios protecția datelor personale. Plăți securizate. Luăm în serios protecția datelor personale.
  • Livrare 17,9 lei. Gratuit pentru comenzi de peste 199 lei. Livrare în 24-48 ore. Livrare 17,9 lei. Gratuit pentru comenzi de peste 199 lei. Livrare în 24-48 ore.
  • Returnează produsele de care nu ești mulțumit în termen de 14 zile. Returnează produsele de care nu ești mulțumit în termen de 14 zile.

Păpușa zodiac Anne Geddes - Sagetător

Păpușile Anne Geddes seamă perfect cu bebelușii adevărați și sunt pur și simplu adorabile. Aceste păpuși-bebe sunt îmbrăcate în costume de animăluțe-zodii și sunt inspirate din fotografiile celebrului fotograf Anne Geddes.

Au un aspect foarte realist, imitând întocmai trăsăturile bebelușilor. Păpușica Anne Geddes Săgetător este îmbrăcată cu o bluziță, o pereche de colanți și o mini fustiță. Are aripioare atașate la spate și păr blond cârlionțat.

Are dimensiunea de 23 de cm înălțime, perfectă pentru a fi ținută în brațe de copii.

Anne Geddes este cadoul ideal pentru copii de toate vârstele. Arată-le că ai ales un cadou special pentru ei, cu această jucărie unica și de calitate. Păpușa poate fi folosită în completarea altor seturi de cadou sau pentru decorul folosit în organizarea de evenimente dedicate copiilor.

Vârsta recomandată: 18 luni +

NR579522

Caracteristici generale

  • Brand: Anne Geddes
  • Vârsta: 18 luni +
  • Dimensiuni: L/l/h cm: 50.08 x 32.07 x 37.15 cm

12 alte produse în aceeași categorie: