Monstrul de Prajituri CAKE MONSTER - Joc de Societate Educativ - coperta

Monstrul de Prajituri CAKE MONSTER - Joc de Societate Educativ, invata sa numeri

În stoc (livrare imediată)
59,92 RON
Cantitate
  • Plăți securizate. Luăm în serios protecția datelor personale. Plăți securizate. Luăm în serios protecția datelor personale.
  • Livrare 17,9 lei. Gratuit pentru comenzi de peste 199 lei. Livrare în 24-48 ore. Livrare 17,9 lei. Gratuit pentru comenzi de peste 199 lei. Livrare în 24-48 ore.
  • Returnează produsele de care nu ești mulțumit în termen de 14 zile. Returnează produsele de care nu ești mulțumit în termen de 14 zile.

Monstrul de Prăjituri Cake Monster fiind un joc de societate va ajuta copilul să-și dezvolte abilitățile sale de comunicare cu ceilalți copii, vorbirea și logica, asigurându-i astfel o bună pregătire pentru școală.

Vrei să hrănești monstrul sau să strângi prăjiturile pentru tine? Strânge și numără prăjiturile pană când umpli întreg standul, dar ai grija la monstrul de prăjituri!

Acest joc de societate “Monstrul de Prăjituri” incurajează abilitățile de observare, promovează imaginația și dezvoltă abilitățile logico–matematice prin învățarea cifrelor de la 1 la 10.

Conține:

-1 Monstru de Prăjituri 3D (3 piese: un cap și 2 picioare),

-4 planșe față-verso – stand de prăjituri,

-40 cartonase față-verso – prăjituri,

-1 planșă de joc tip puzzle, formata din doua bucăți (numerotata de la 1 la 10),

-1 ruletă.

Număr participanți: 2 - 4 jucători.

Regulile Monstrului de Prăjituri, joc de societate sunt acestea: Jucătorii își aleg câte un stand de prăjituri (o planșă) și o așează fiecare în fața sa. Scopul jocului este ca să aduni cât mai multe diferite prăjituri. Partenerii de joc învârt ruleta pe rând și caută pe masă prăjitura cu tot atâtea picături pe ea. Dacă cifra de pe spatele prăjiturii este asemenea cu cea indicată de ruletă și jucătorul nu mai are o asemenea prăjitură el păstrază prăjitura, dacă însă apare Monstrul Prăjiturilor el va înghiți prăgitura respectivă.

Monstrul de Prăjituri Cake Monster - joc de societate este un set ideal pentru călătorii, mulțumită dimensiunilor mici ce îl fac ușor de transportat.

OR043

Caracteristici generale

  • Brand: Orchard Toys
  • Gen: Unisex
  • Vârsta: 3 ani +
  • Material: Carton
  • Tip: Jocuri de societate educative
  • Categorii: Jocuri societate

produse similare

12 alte produse în aceeași categorie: