În era tehnologiei, observăm că adesea copiii sunt suprastimulați de televizor, calculator, tabletă, telefon și își petrec din ce în ce mai puțin timp jucându-se sau citind o carte care îi ajută să își dezvolte aptitudinile sociale și fizice. 

Jocul și cititul este crucial în creșterea sănătoasă a copilului, ajutând la dezvoltarea socială, emotională, psihică și cognitivă. 

O parte din jucăriile și cărțile existente pentru copii, fiind banale și simpliste, nu îi ajută să-și dezvolte inteligența, creativitatea, gândirea critică sau stima de sine. Tictactoe vine cu o viziune diferită legată de jucării și cărți pentru copii. Pe site veți găsi jucării și jocuri educative și pentru dezvoltarea inteligenței, a dexterității, a abilităților motorii și a creativității; cărți educative și pentru stimularea gândirii critice și a stimei de sine. Fiecare produs este ales cu grijă de către noi pentru a oferi copilului o dezvoltare cât mai bună și o adaptare cat mai potrivită în mediul dinamic și în continuă schimbare în care trăim.

Suntem deschiși la sugestii legate de alte produse pe care vi le doriți pentru copilul vostru, așadar, așteptam cu drag să ne contactați!