TicTacToe nu este doar un joc, ci un magazin de jucării și cărți pentru copii!

Magazinul TicTacToe a fost creat în urma unei necesități simțite de către mulți părinți pentru selectarea produselor potrivite atât pentru dezvoltarea cognitivă cât și fizică a copilului lor. Împreună cu psihologul nostru, am selectat cu atenție jucării și cărți menite să îi ajute pe copii să-și dezvolte abilitățile de la vârste cuprinse între 0 luni si 12 ani.  

De la începutul deschiderii magazinului online, îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și optimizăm gama de produse pentru a fi cât mai specifică și potrivită pentru nevoile fiecărui copil. Experiența de lucru cu copii, produsele selectate cu grijă și controlul strict al calității serviciilor noastre, ne-au permis să construim relații calde și de încredere cu clienții noștri. 

Dorim să ajutăm părinții în dificila lor sarcină de a crește copii sănătoși și echilibrați, care vor deveni persoane active în viitor și vor avea cele mai bune rezultate atât în viața personală cât și profesională.

În magazinul nostru vei găsi jucării și cărți pentru toate gusturile și necesitățile de dezvoltare ale copilului, iar pe blogul nostru poți citi diferite articole dedicate creșterii și dezvoltării armonioase ale copilului, precum și alegerea produsului potrivit pentru copilul tău.

Jucăriile și cărțile sunt o parte importantă din viața copilului, jucându-se și citind, copilul face cunoștință cu lumea înconjurătoare, află legile ei, cum ar fi legea gravitației - un obiect, o jucărie dacă o arunci cade pe pământ, învață sunetele, simțul tactil, dezvoltă vorbirea etc.

În magazinul nostru vei găsi: 
- Jucării educative care stimulează creativitatea;
- Puzzle-uri care dezvoltă gândirea logică și ajută copilul să-și dezvolte abilitățile motorii fine;
- Jucării pentru construcție din blocuri - ajută copilul să-și dezvolte imaginația, gândirea spațială și logica.
- Seturi de artizanat – dezvoltă îndemânarea, imaginația și creativitatea; 
- Jucării pentru copiii mici – zornăitoare și antemergătoare;
- Jocuri de societate – stimulează capacitatea de a socializa, vorbirea și dezvoltă gândirea logică;
- Renumitele cărți Usborne care pot fi utilizate pentru învățarea formelor, literelor, a limbii engleze etc.
- Cărți care ajută copilul să depășească sentimentul de frică, să devină curajos.
- Cărți de citit pentru mari și mici. 

Te invităm să navighezi în magazinul TicTacToe și să descoperi jucăriile și cărțile noastre!