Hoinari prin anotimpuri. Iarna - Carte educativa ilustrata

Hoinari prin anotimpuri. Iarna - Carte educativa cu imagini

Cod produs: EC-143573

54,90 RON

Colecţia „Hoinari prin anotimpuri” dezvoltă într-un mod inegalabil vocabularul, memoria, capacitatea de concentrare şi imaginaţia copilului. 

Cantitate
Epuizat

  • Plăți securizate. Suntem specialiști în protecția datelor personale. Plăți securizate. Suntem specialiști în protecția datelor personale.
  • Livrare 12 lei. Gratuit pentru comenzi de peste 199 lei. Livrare în 24-48 ore. Livrare 12 lei. Gratuit pentru comenzi de peste 199 lei. Livrare în 24-48 ore.
  • Returnează produsele de care nu ești mulțumit în termen de 14 zile. Returnează produsele de care nu ești mulțumit în termen de 14 zile.

Deschizând o carte din colecția Hoinari prin anotimpuri observăm îndată că ea are doar imagini și nici pomină de text. Ce s-a întâmplat unde a dispărut textul? Aceasta este e carte educativă cu imagini și ea trebuie „citită” urmărind imaginile pas cu pas pe paginile cărții.

Volumele colecţiei prezintă pe rând lumea celor patru anotimpuri: primăvara, vara, toamna şi iarna, iar ultimul, „Noaptea” prezintă personajele angrenate în activităţi nocturne mai puţin obişnuite. Din acestea copilul face cunoştinţă cu toate schimbările petrecute în mediul înconjurător pe parcursul anotimpurilor. În cele cinci volume reîntâlnim personajele, de acum îndrăgite de copii, din volumele anterioare, ale căror întâmplări, care mai de care mai năstruşnice, aşteaptă să fie descoperite.

Cum arată un orăşel în preajma Crăciunului? Să zicem că seamănă mai degrabă cu un muşuroi de furnici, cu oameni care forfotesc, aleargă de ici-colo după cadouri şi multe alte lucruri deosebit de importante. Unicul punct de reper sigur este Moş Crăciun, care se apropie încet şi liniştit, fiind prezent în fiecare pagină a cărţii. Nu vă dezvăluim spre ce anume se îndreaptă, vă spunem doar că de data aceasta nu vine cu sania.

Aveţi în faţă una dintre cele mai de succes cărţi educative cu imagini pentru copii din ultimii ani: Hoinari prin anotimpuri. Iarna. În anul 2006 a fost aleasă cartea anului în Germania şi până azi a ajuns la cea de-a 19-a ediţie. Autoarea se numără printre cei mai cunoscuţi ilustratori ai genului. Colecţia se recomandă copiilor de la 2 ani până la vârsta şcolară, dar şi părinţilor şi bunicilor. 

Citirea după imaginile cărților educative dezvoltă spiritul de observație şi memoria copiilor, îmbogățește vocabularul, crește semnificativ capacitatea de concentrare.

EC-143573

Caracteristici generale

Gen
Unisex
Vârsta
2 - 9 ani
Colecția
Hoinari prin anotimpuri
An apariție
2017
Autori/Detalii
Rotraut Susanne Berner
ISBN
9786067870251
Număr Pagini
16 pagini

12 alte produse în aceeași categorie: