Micul Imbatabil - Caietul meu de activitati - 4 ani - Carte educativa - Coperta

Micul Imbatabil - Caietul meu de activitati - 4 ani - Carte educativa

În stoc (livrare imediată)
35,00 RON

Această carte - MICUL IMBATABIL, este de fapt un Caiet de Lucru pentru copiii cu vârste de 4-5 ani și este elaborată pentru a le stimula creativitatea și dezvolta inteligența. Acest caiet de Lucru propune micuților mai multe activități educative: labirinturi, jocuri de corespondență, desenare, trasare de grafisme, etc.

Cantitate
  • Plăți securizate. Luăm în serios protecția datelor personale. Plăți securizate. Luăm în serios protecția datelor personale.
  • Livrare 12 lei. Gratuit pentru comenzi de peste 199 lei. Livrare în 24-48 ore. Livrare 12 lei. Gratuit pentru comenzi de peste 199 lei. Livrare în 24-48 ore.
  • Returnează produsele de care nu ești mulțumit în termen de 14 zile. Returnează produsele de care nu ești mulțumit în termen de 14 zile.

Acest MICUL IMBATABIL, este un Caiet de Lucru care stimulează creativitatea și dezvoltă inteligența micuților cu vârste cuprinse între 4-5 ani.

Caietul de Lucru propune micuților multe activități: labirinturi, jocuri de corespondență, desenare, trasare de grafisme, etc.

Conține 40 fișe refolosibile și o carioca specială pentru scriere. Astfel, micuții pot scrie și desena de câte ori doresc, deoarece fișele permit o ștergere facilă, cu un material textil. Acest sistem de lucru permite micuților să învete din greșeli, să își mărească gama de opțiuni, să vadă că progresează și să păstreze cea mai buna realizare a lor. Pentru că are formatul unui joc, copii nu realizează că se pregătesc pentru școală. Ei cred că totul este o joaca și se distrează învățând! Așa își dezvoltă limbajul, trasează grafisme, observă, descoperă, învață numerele, etc.

Caietele de Lucru MICUL IMBATABIL crează o punte de legătură cu școala, fiind un instrument util părinților și educatorilor. Ele cresc performanța micuților, le stimulează creativitatea și capacitatea de observare și rezolvare a problemelor și le crește nivelul de încredere în sine, pregătindu-i pentru școală.

9786066831796

Caracteristici generale

  • Brand: DPH
  • Gen: Unisex
  • Vârsta: 4 ani +
  • Copertă: Cartonată
  • ISBN: 978-606-683-179-6
  • Tip: Cărți cu activități
  • Categorii: Cărți educative
Nota 
Monica Vlad 2018-10-18

Multumita

Sunt multumita de acest caiet. Pentru un copil de 4 ani+ as zice ca e foarte ok. Are posibiliatea de a invata repede, de a imbina utilul cu placutul:)

Adaugă o recenzie !

12 alte produse în aceeași categorie: